[Most Recent Quotes from www.kitco.com] Gold Price Per Gram in Malaysian Ringgits
JOM SIMPAN EMAS:
Hubungi Safrul PustakaEmas 0129427678 / Dealer Pn Aida (K.Terengganu) 0139869493 / Dealer Pn Zuraida (K.Terengganu) 0199454911 / Dealer En Haizal (Johor Baharu) 0137089306

Khabar dari 'bukan Ulu Kelang'

Posted by Safrul Salleh under ,
Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Lebih 3 bulan saya tak update blog...bukan sebab saya dah bosan dengan emas & perak ni...bertambah suka ada lah....sebenarnya ada kerja yang mesti saya selesaikan kat sini dalam masa 3 tahun, insya'allah...kat sini byk juga peluang saya untuk belajar tentang emas...salah satu tentang 'hallmarks' yang sering digunakan.



Tips Emas/Silver: Guna magnet untuk pastikan emas/silver ada 100% asli.
Links to this post

Kuasa Emas

Posted by Safrul Salleh under , ,
Mungkin ramai yang masih ragu-ragu atau tidak mahu ambil tahu atau tidak percaya KUASA EMAS ini. Kenapa saya galakkan SIMPAN EMAS UNTUK JANGKA PANJANG? Jom, saya buktikan kepada anda:

Belian 1 Dinar yang saya buat pada Januari 2011

Sekarang bandingkan harga di atas dengan harga 1 Dinar pada hari ini (3 Ogos 2011) di bawah. 


Januari 2011: 1 Dinar / RM634
Ogos 2011: 1 Dinar / RM719
% Kenaikan: 13.4% !!!

YA! Saya sudah buktikan KUASA EMAS! Saya sudah buktikan SIMPAN EMAS LEBIH LAMA memang keputusan yang BIJAK!

Nak tunggu apa lagi? Nak tunggu harga emas kembali rendah baru nak beli? Jangan tunggu lagi...BERTINDAK SEKARANG! Hubungi saya segera!
SAFRUL ~ 012-9427678
Links to this post
Links to this post

Seminar Bulan 7

Posted by Safrul Salleh under
Links to this post

Jom update harga emas

Posted by Safrul Salleh under , , ,


Jom Simpan Emas: Safrul PustakaEmas 0129427678 / YM: safrul_stirling / simssms@yahoo.com
Links to this post

Siapa Safrul Pustaka Emas

Posted by Safrul Salleh under
Walaupun saya menjalankan urusniaga jual/beli produk Public Gold secara sambilan, saya kini sudah bergelar PRIORITY DEALER bermula dari 1 Januari 2011. Terima kasih kepada Saudara Wazir a.k.a Tokey Emas kerana banyak memberi tunjuk ajar dan membantu saya sehingga saya mendapat pengiktirafan ini.

Kepada rakan-rakan di luar sana, jom simpan emas/silver. Jangan berlengah lagi...jadikan emas/silver aset berharga anda seperti rumah dan tanah. Jika anda ingin menjadi Priority Dealer seperti saya, boleh hubungi/sms saya di 0129427678.
Links to this post

Public Gold Cawangan Terengganu

Posted by Safrul Salleh under
Links to this post
Disclaimer/Penafian:PustakaEmas.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian yang berlaku yang ditanggung oleh pelawat. Semua maklumat yang dipaparkan adalah pendapat peribadi dan bertujuan untuk berkongsi ilmu dengan pembaca. Setiap keputusan dan risiko adalah tanggungjawab pembaca dan pemilik blog tidak akan bertanggungjawab.